Carcass characteristics and meat quality in cull ewes at different ages (2018)
Source: Ciência Animal Brasileira. Unidade: CENA
Subjects: CARCAÇA, OVELHAS, ABATE
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ESTEVES, Geisa Isilda Ferreira et al. Carcass characteristics and meat quality in cull ewes at different ages. Ciência Animal Brasileira, v. 19, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1809-6891v19e-33874. Acesso em: 01 maio 2024.APA
Esteves, G. I. F., Peripolli, V., Menezes, A. M., Louvandini, H., Silva, A. F., Cardoso, C. C., & McManus, C. M. (2018). Carcass characteristics and meat quality in cull ewes at different ages. Ciência Animal Brasileira, 19. doi:10.1590/1809-6891v19e-33874NLM
Esteves GIF, Peripolli V, Menezes AM, Louvandini H, Silva AF, Cardoso CC, McManus CM. Carcass characteristics and meat quality in cull ewes at different ages [Internet]. Ciência Animal Brasileira. 2018 ; 19[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1809-6891v19e-33874Vancouver
Esteves GIF, Peripolli V, Menezes AM, Louvandini H, Silva AF, Cardoso CC, McManus CM. Carcass characteristics and meat quality in cull ewes at different ages [Internet]. Ciência Animal Brasileira. 2018 ; 19[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1809-6891v19e-33874